LM-Suomiset Oy tarjoaa monipuolisia maarakennuspalveluita luotettavasti ja laadukkaasti.

Uusi nykyaikaisin varustein ja konein varustettu toimipisteemme, LM-Park, valmistuu Rauman Lakariin alkuvuoden 2023 aikana. Rakennuksessa on otettu huomioon energiatehokkuus ja ympäristöystävällisyys. LM-Parkiin tulee kaukolämpö ja lattialämmitys, jossa myös lämmön talteenotto. Valaistuksessa panostetaan led –tekniikkaan ja katolle asennetaan aurinkopaneelit sähköä tuottamaan. Raskaan kaluston pesuhalli tarjoaa Rauman seudulle ympäristöystävällisen tavan pestä raskasta kalustoa.

Uusien toimitilojen ansiosta tarjoamme lisää palveluja asiakkaillemme ja tarvitsemme lisää palvelualtista ja sitoutunutta työvoimaa, mm. raskaan kaluston korjaamoon ja pesulaan, sekä 40 paikkaiseen henkilöstöravintolaan.

Jos kiinnostuit, laita meille hakemus ja tule osaksi ammattitaitoista työporukkaamme. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikat heti löydettyämme tehtäviin sopivat henkilöt.

Avoimet työpaikat

Asentaja/ mekaanikko Lakari Service

 

Hydrauliikka-, sähkö- ja hitsaustaidot ovat eduksi – kokemusta raskaan kaluston huolloista

Työ on kokopäiväistä yksivuorotyötä 40 h/ vk. Jatkossa työtilanteesta riippuen, työ voi muuttua kaksivuorotyöksi. 

Työtehtävissä käytössä Autoliikenteen Työnantajaliitto ry:n ja Auto- ja Kuljetusalan Työntekijäliitto AKT ry:n välinen Huoltokorjaamoiden TES.

Jos kiinnostuit, laita hakemuksesi osoitteeseen ilkka.suominen@lm-suomiset.fi.

Lisätietoa tehtävistä antaa Ilkka Suominen

puh. 044 – 540 0959