Louhinta ja murskaus – kokonaisvaltaista palvelua

LM-Suomiset Oy tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua myös louhinnassa! Me toteutamme louhintaprojektit alusta loppuun saakka, sillä louhimisen lisäksi voimme murskata kiviaineksen paikan päällä ja kuljettaa se haluttuun paikkaan. Teemme louhinta ja murskaustyöt tehokkaasti, sillä kalustomme kapasiteetti on suuri. Teemme kaikenlaiset louhinnat aina kanaalien louhinnasta tielouhintaan ja panostukseen. Palvelemme yksityisiä rakentajia, rakennusliikkeitä, pk-yrityksiä sekä kuntia ja kaupunkeja. Kun kaipaat ammattitaitoista yritystä louhinta- ja murskaustöihin, ota meihin yhteyttä!

Kokonaisvaltainen louhintapalvelu

Tarjoamme kokonaisvaltaista louhintapalvelua, sillä me voimme tarvittaessa myös murskata louhitun kiviaineksen, sekä kuljettaa sen haluttuun paikkaan. Louhittu ja murskattu kivimassa voidaan kierrättää ja sille löytyy usein monia käyttökohteita. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia louhintakohteita ja ammattitaitoinen henkilöstömme toimii tehokkaasti haastavimmissakin kohteissa. Osaamisemme kattaa myös erilaiset panostukset, turvallisesti jokaisessa kohteessa. Teemme monipuolisesti muun muassa:

  • Kanaalilouhinnat
  • Vesiväylien syvennykset
  • Tielouhinnat
  • Tielinjojen raivaukset
  • Infratekniikan louhinnat
  • Panostukset

Teemme monipuolisesti erilaisia louhintatöitä ja olemme toteuttaneet lukuisia kohteita, sillä meillä on alalta pitkä kokemus. Jos tarvitset kokonaisvaltaista palvelua louhintaan, ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Louhinta ja murskaus samalta toimijalta lisää tehokkuutta

Louhintatyömaa voi olla kooltaan suuri ja etenkin silloin työn tehokkuutta lisää, jos sama toimija hallitsee kaikki työn osa-alueet. Me olemme panostaneet ammattitaitoon ja laadukkaaseen kalustoon ja pystymmekin tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua louhintaan. Panostuksen ja louhintatyön lisäksi tuomme koneet paikan päälle, joten voimme suorittaa murskaustyöt kohteessa, jolloin murske on mahdollista käyttää jo työmaalla. Kun louhintapalvelut tulevat samalta tekijältä, vältytään myös aikaa vievältä aikatauluttamiselta eri toimijoiden kesken.

Kalustomme kapasiteetti riittää suurimpiinkin kohteisiin ja työskentelemme tehokkaasti jokaisella työmaalla. Me pidämme kiinni yhdessä sovituista aikatauluista, turvallisuutta unohtamatta. Kun kaipaat luotettavaa toimijaa louhintaan ja murskaukseen, ota meihin yhteyttä!