Kuljetuspalvelut Eurajoelta – LM Suomiset Oy

Onko tarvetta luotettavalle kuljetuspalvelulle? LM-Suomiset Oy hoitaa myös erilaiset kuljetukset monipuolisesti! Tarjoamme kuljetuspalveluita erilaisiin kuljetustarpeisiin, oli kyseessä sitten maa-aineskuljetukset, lavettikuljetukset tai rahtikuljetukset. Meiltä löytyy kalusto, joka tarpeeseen ja se täyttää varmasti vaaditut tarpeet. Panostamme laatuun ja täsmällisyyteen, hoidamme kuljetukset perille yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Kun kaipaat luotettavia kuljetuspalveluita, ota meihin yhteys!

Monipuoliset kuljetukset

Tallistamme löytyy kuljetuskalustoa lähes joka tarpeeseen. Kun tarve on raskaalle maansiirrolle, tarvitaan hommaan myös raskasta kalustoa. Laajasta kalustostamme löytyy tarpeeksi järeää kalustoa, oli maansiirtokohde mikä tahansa. Meiltä onnistuu helposti myös lavettikuljetukset ja erilaiset rahtikuljetukset.

  • Maa-aineskuljetukset
  • Lavettikuljetukset
  • Rahtikuljetukset

Olemme toteuttaneet mitä erilaisimpia kuljetuksia ja meidät tunnetaankin luotettavan kuljetuspalveluiden tarjoajana. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Laadukas kalusto ja oma huolto tuo luotettavuutta

Olemme panostaneet laadukkaaseen kuljetuskalustoon, sillä luotettavuus on yrityksemme keskeisiä arvoja ja toimiva kalusto on keskeinen osa sitä. Panostamalla kalustoon, sijoitamme samalla myös luotettavuuteen, sillä hyvällä kalustolla toimittaessa autot pysyvät tiellä, tavarat kyydissä ja toimitukset aikataulussa. Laadukas kalusto on satsaus myös kuljettajien turvallisuuteen ja haluamme tarjota ammattilaisille kunnon työkalut työntekoa varten. Huollamme autot itse ja ammattilaisemme varmistavat, että autot pysyvät varmasti kunnossa.