LM-Suomiset Oy – Maanrakennus & Pohjarakentaminen

Kaipaatko osaavia maarakennuksen ammattilaisia? LM-Suomiset Oy on maarakentamisen rautainen ammattilainen Eurajoelta! Meidän maarakentamisen päätoimialana ovat maa- ja vesirakentaminen, pohjarakentaminen, viherrakentaminen, liikenneväylien kunnossapito, paalutus ja louhinta.

Teemme lisäksi rakennuspaikan pohjan paalutukset, sekä rakennusten pohjan maarakennustyöt kokonaisvaltaisesti. Kun kaipaat laatua maarakentamiseen, ota meihin yhteyttä!

Monipuoliset maarakennuspalvelut

Me tarjoamme pitkällä kokemuksella monipuoliset maarakentamisen palvelut. Vuosikymmenten saatossa olemme erikoistuneet moniin eri maanrakentamisen osa-alueisiin ja meiltä sujuvat tehokkaasti monenlaiset kohteet. Ripeästä työotteesta huolimatta, teemme työt laadukkaasti ja turvallisesti, yhdessä asiakkaan kanssa

Kaivuutyöt

Käytössämme on pyörä- ja tela-alustaisia kaivinkoneita ammattitaitoisine kuljettajineen. Yrityksemme kalusto kuuluu alan laadukkaimpiin ja pidämme kalustostamme hyvää huolta, jotta ammattilaisemme pääsevät työskentelemään jokaisessa kohteessa tehokkaasti. Työtehtäviimme kuuluvat mm. rakennuspohjien kaivuu, ojien kaivuu ja maa-aineisten siirto.

Maansiirto

Siirrämme maa-aineksia työmaan alueella, kuljetamme niitä muualle ja kuljetamme myös uusia maa-aineksia työmaalle. Työtehtäviimme kuuluvat mm. pintamullan siirto hyötykäyttöön, hukka-aineksen vienti pois ja kiviainesten tuonti pihoihin tai tiealueille. Käyttämämme kalusto sopii mainiosti myös suurten määrien kuljetuksiin, joka tuo urakointiin huomattavaa tehoa. Osaavat kuljettajamme työskentelevät tehokkaasti, turvallisuutta unohtamatta.

Kunnallistekniikka

Rakennamme vesi- ja viemäriputkistojen runkolinjat sekä valmiudet kiinteistöliittymille. Lisäksi rakennamme tiet ja kadut päällystysvalmiiksi. Olemme toteuttaneet lukuisia kunnallistekniikan kohteita ja olemme tulleet tunnetuksi alan luotettavana, sekä osaavana toimijana. Toteutamme kohteen työt ajoissa, yhdessä asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.

Ympäristötekniikka

Rakennamme piha-alueet viheralueineen käyttövalmiiksi. Toimitukseemme sisältyvät mm. nurmialueet, kasvien istutukset, valaistus- ja lämmityskaapelien asennus jalustoineen, sora-alueet ja pihakiveykset. Meiltä saat kaiken saman katon alta ja pitkän kokemuksemme ansiosta työskentelemme tehokkaasti, jolloin maisema muuttuu nopeasti. Laaja kalustomme ja osaavat tekijämme ovat avain hyvään laatuun ja tehokkaaseen, mutta viimeisteltyyn toteutukseen.

Ammattitaitoista pohjanrakennusta

Olemme erikoistuneet myös pohjarakentamiseen eli teemme kaikenlaiset rakennuspohjan perustustyöt aina paalutuksista ja maarakennustöistä maa-aineksen siirtelyyn ja viimeistelytöihin. Kun kaipaat pohjarakentamisen hallitsevaa tehokasta yritystä, ota meihin yhteyttä!